EnterTIJNment op je feest

Groot feest, klein feest, borrel, zaal, achtertuin of huiskamer het maakt ons niet uit!

Tijn komt graag de boel muzikaal opvrolijken.

In overleg bepalen we welk muziekgenre het beste bij jouw evenement(je) past. Wil je liever dat je gasten bepalen wat er gezongen wordt? Ook goed dan komt Tijn als 'human jukebox' en verzorgen we lijsten met mogelijke nummers. Willen de gasten meezingen? Ok, leuk! Dan zetten we het scherm aan voor de songteksten.

Vooraf of op het feest zelf kan er gekozen worden uit een zeer ruim aanbod van nummers uit vrijwel alle genres.


Crooners Delight

Liever meer rustige achtergrond muziek? Boek dan 'Crooners Delight' van EnterTIJNment. Prachtige nummers van crooners als Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé maar ook Neil Diamond, Elvis en vele anderen.


Tijn met spetterende coverband

Liever een complete band voor op je feest met blazerssectie en nog een zangeres erbij? Ook dat kan bij EnterTIJNment.


Missing One soul & Rock coverband

De band MISSING ONE staat garant voor heerlijke soul- en  rockmuziek waarbij je wel moet bewegen.
Good old klassiekers, maar ook recentere hits komen voorbij en er is af en toe ook ruimte voor Nederlandstalige nummers. Het is altijd een feest als deze band, die al ruim 30 jaar met veel plezier en energie muziek maakt, het podium betreedt.

Meer informatie


 Brickhouse soul funk disco coverband

Brickhouse maakt het verschil tussen een leuke avond en een onvergetelijke avond! Laat je verleiden door het muzikale schouwspel van Brickhouse met al het beste dat soul funk en disco te bieden hebben. De show van Brickhouse bevat enkel de beste, meest feestelijke en aanstekelijke hits.

Meer informatie